Hozzávalók
1 kis fej hagyma
3 evőkanál CIVITA kukoricaolaj
1 teáskanál paprikakrém
1 evőkanál eltett lecsó vagy egy fél paradicsom és egy fél zöldpaprika
1 csokor zellerzöld, 1 csokor petrezselyemzöld
2 közepes burgonya
1 dl CIVITA kukoricadara
ízlés szerint só
borsikafű
Elkészítése
A felforrósított olajban megpároljuk a hagymát (ha nincs kész lecsónk, akkor a hagymával együtt pároljuk a zöldpaprikát és paradicsomot). Hozzákeverjük a paprikakrémet, rátesszük a meghámozott és kockára vágott burgonyát, majd felöntjük 1 liter vízzel. A petrezselyem- és zellerzöldet, borsikafüvet hozzátéve lassú tűzön felforraljuk a levest, beleöntjük a kukoricagrízt, és addig főzzük, amíg minden belevaló megpuhul. A végén belekeverjük az eltett lecsót, sóval ízesítjük. Melegen tálaljuk.
4 személy részére