Hozzávalók
800 g gomba
50 ml CIVITA kukoricaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
1 csokor zöld kapor
2-3 szál tárkony
1-2 szál rozmaring
1 kötés zöldhagyma
200 g cseresznyeparadicsom
400 g CIVITA kukoricaliszt
só, bors
A kukoricalisztből, 1 l vízből ízlés szerint sózva puliszkát főzünk. Amikor kissé kihűlt, vágjuk fel kb. egy centi vastag szeletekre. A gombát megmossuk, jól meghámozzuk és lecsöpögtetjük, majd egy centis darabokba vágjuk. A gombadarabokat olajban mindkét oldalukon pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott fokhagymát, hagymát és a zöld fűszert.
Ezután fedjük le a serpenyőt és kis tűzön 3-4 percig hagyjuk sülni. Végül ízesítsük sóval és borssal. A felszeletelt puliszkát egy olajjal kikent edénybe tesszük, a tetejére pedig rátesszük a sült gombát, majd a paradicsomokat.
Az edényt 15 percre a sütőbe tesszük.
Mennyiség: 4 fő
Elkészítési idő: 60 perc