Hozzávalók
Az alaphoz:
100 g CIVITA kukoricadara
200 ml víz
200 ml tej
10 g vaj
30 g méz
fél citrom reszelt héja
125 g zsírszegény túró
A kapros réteghez:
250 ml joghurt
80 g méz
15 g kukoricakeményítő
1 teáskanál citromlé
1 evőkanál aprított kapor
Elkészítés
A vizet és a tejet forraljuk fel egy kis lábosban a 30 g mézzel, és a vajjal.
Majd szórjuk bele a darát, és folyamatos kevergetés mellett sűrítsük be annyira, hogy a kása elváljon az edény falától.
Ha elkészült, keverjük bele a túrót, és a citromhéjat. Öntsük a piteformába.
A joghurtot keverjük ki a keményítővel, a citromlével, kaporral, és a mézzel, öntsük a darára.
175 fokos előmelegített sütőben 30-35 percig süssük, majd hűtsük ki, 8 szelet