Hozzávalók
½ kg csicsóka
1 fej vöröshagyma
2 szál halványító zeller
3-4 gerezd fokhagyma
2 dl tejszín
1 evőkanál CIVITA kukoricaliszt
1 kis csokor petrezselyem
só, fehér bors
CIVITA kukoricaolaj
levesbetét
pirított dióbél
kéksajt
½ kg csicsóka
1 fej vöröshagyma
2 szál halványító zeller
3-4 gerezd fokhagyma
2 dl tejszín
1 evőkanál CIVITA kukoricaliszt
1 kis csokor petrezselyem
só, fehér bors
CIVITA kukoricaolaj
levesbetét
pirított dióbél
kéksajt
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.