A KUKORICA LEGJAVA

Civita Food

Ropogós halrudak

2015. január 16. - Istvan Cserny

halbur.jpgHozzávalók

250 g tőkehalfilé
1/2 citrom leve

bors
50 g CIVITA kukoricadara
50 g szárított zsemlemorzsa
1 tojás kissé felverve
2 evőkanál CIVITA kukoricaolaj
főtt borsó és brokkoli, valamint
burgonyapüré a tálaláshoz

Elkészítés

Melegítsük fel a sütőt (villany: 200 fok, légkeveréses: 180 fok, gáz: 6-os fokozat). Vágjuk a halat 8 szeletre, és nyomjuk rá a citromlevet. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral. Keverjük össze a sót,borsot kukoricadarát és zsemlemorzsát. Mártsuk be a halszeleteket a tojásba, majd forgassuk meg a kukoricadarás-morzsás keverékben. Locsoljuk meg kukoricaolajjal, és süssük 15 percig -félidőben fordítsuk meg õket. Cukorborsóval, brokkolival és burgonyapürével tálaljuk.

Adagonként 205 kcal, 15 g fehérje, 20 g szénhidrát
8 g zsír,1 g telített zsír, rost nincs, 1 g cukor, 0,32 g só

4 Főre
Előkészítés: 10 perc sütés: 30 perc

A bejegyzés trackback címe:

https://civita.blog.hu/api/trackback/id/tr277078775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása