A KUKORICA LEGJAVA

Civita Food

Meghívó a XXIV. Farmer Expora, Debrecenbe, a virágkarnevál városába!

2015. augusztus 10. - Istvan Cserny

Immár 24. alkalommal rendezik meg Debrecenben a Farmer Expot, melynek helyszíne a témához illeszkedve hagyományosan a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központja lesz. Dátuma augusztus 19-22. így az államalapítási ünnepségsorozattal, és a Debreceni Virágkarnevállal egyszerre vonzza majd a látogatókat a városba. A négy napos hosszú hétvége így ideális lehetőséget nyújt egy kis országjárásra és tájékozódásra. A CIVITA is várja az érdeklődőket standján, ahol meg is lehet majd kóstolni az egészséges, kukoricából készült élelmiszereket. farmer_expo.jpg

 A Farmer Expo az ország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely kettős célt szolgál. Egyrészt fórumot biztosít az ágazat résztvevőinek a kapcsolatteremtésre, másrészt lehetőséget nyújt a legújabb trendek, kutatási eredmények és gyakorlati tapasztalatok megismerésére. Nem utolsó sorban pedig olyan kiállítási lehetőség ez, ahol nemcsak a hazai, hanem a külföldi termelők is bemutathatják legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat.

Az EXPO tematikája 2 fő részből áll:

  1. nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítás, ahol a CIVITA is jelen lesz. Személyesen találkozhatunk a hidegen sajtolt kukoricacsíra olajakkal, a kukoricalisztből készült száraztésztákkal és a malomipari termékekkel, és még kóstolási lehetőséget is biztosítunk. A standra látogatók körében játékot pedig szervezünk, és minden résztvevő egy kóstolásnyi CIVITA terméket kap majd  ajándékba. Már ezért is érdemes felkeresni minket az A/18-as standon! A nagy népszerűségnek örvendő CIVITA Memória játékot tehát újra élesítjük, és élőben lehet kipróbálni a helyszínen. 
  2. Zöldség, gyümölcs és kertészeti szakkiállítás, mely egyedülálló kiállítási téma az országban

A program tekintetében is nagyon széles a paletta: kutyabemutatók, különféle lóversenyek, tenyészállat bemutatók kapnak helyet, de megismerkedhetünk a magyar népi fogatkultúrával, vagy izgulhatunk az izgalmasnak ígérkező ember és lőerők vetélkedőjén is.

viragkarneval.jpg

A kiállítás tehát egybeesik az augusztus 20-a körüli 4 napos hétvégével, így ideális lehetőség arra, hogy a városba látogassunk. A 46. Debreceni Virágkarnevál is egy különleges és egyedülálló rendezvény az országban. A kiállítás megtekintését követően még elérjük a gálaműsort!

Találkozzunk Debrecenben, a Farmer Expon!

A bejegyzés trackback címe:

https://civita.blog.hu/api/trackback/id/tr987695472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása