Hozzávalók
7 dkg CIVITA kukoricadara
1 db tojás
6 evőkanál tej
3 evőkanál CIVITA kukoricaliszt
1/2 csokor metélőhagyma
1 evőkanál CIVITA kukoricaolaj
15 dkg krémsajt
2 evőkanál mustár
15 dkg füstölt lazac
Elkészítés
1. Öntsük le a darát 2,5 dl forrásban lévő vízzel, és hagyjuk 5 percig duzzadni. Ezután keverjük hozzá a tojásokat és a tejet, majd adjuk hozzá a kukoricalisztet, a metélőhagymát, és keverjük sima tésztává.
2. Forrósítsuk fel az olajat egy teflonbevonatú serpenyőben, és süssük kis korongokat az aranysárgára a polenta tésztából, közben többször megforgatva azokat.
3. Keverjük össze a krémsajtot és a mustárt, kenjünk minden korongra 1 kanálnyit, majd helyezzük rájuk a faltnyi darabokra vágott füstölt lazacot. Metélőhagymával díszítve tálaljuk.
Darab: 20
Elkészítési idő: 30 perc